Handelsbanken Lund City skriver nytt flerårsavtal med LUGI

– Vårt fortsatta samarbete med LUGI Handboll är mycket betydelsefullt och viktigt för oss på Handelsbanken Lund City. Vi ser det som naturligt att fortsätta stödja LUGI som precis som Handelsbanken tar ekonomiskt, miljömässigt och socialt ansvar för samhället som vi lever i. Att hela tiden sträva mot att hållbarhetsarbetet ska integreras i hela verksamheten är något som båda organisationerna arbetar utifrån. Säger Caroline Lindberg Handelsbanken.

Handelsbanken har funnits sedan 1871 och är en bank som bygger på lokal närvaro där vi hela tiden vill vara nära våra kunder. Vi vill ha långvariga kundrelationer med våra kunder, vilket vi tror ger oss nöjdare kunder och en hållbar bank som finns där för sina kunder även i framtiden.

Vi är otroligt glada över att kunna presentera Handelsbankens förlängning där våra gemensamma värderingar stämmer väl överens med hur vi arbetar i föreningen med värderingar i samhället. Vi ser även fram emot att fortsätta vårt engagemang tillsammans de kommande åren.

– LUGIs satsning på både bredden och individen, påverkar givetvis också vårt beslut att stödja föreningen i dess arbete. Fortsätter Caroline.

Läs gärna mer om handelsbankens syn på socialt ansvarstagande, finansiell hållbarhet samt miljö och klimat på www.handelsbanken.com/sv/hallbarhet

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.