Farmen herr spelade oavgjort mot HK Drott

I söndags var det dags för ännu en hemmamatch för Farmen Herr. Klassiska HK Drott, med bland annat Thomas Sivertsson i ledarstaben, stod för motståndet och det blev ännu en jämn och spännande tillställning.

Farmen Herr kom med två raka segrar i bagaget inför mötet med HK Drott som hade en vinst – mot lokalkonkurrenten HK Ankaret – samt en förlust. Det var gästerna som startade med högst tempo och straffade Farmen i en inledningsvis ganska så målsnål tillställning. Efter dryga kvarten hade HK Drott en ledning med 4-8. Dock jobbade Farmen sin vana trogen ikapp detta innan man gick till halvtidsvila med ställningen 10-11. Mest tack vara att man fick ordning på försvarsspelet samt att man började får igång skyttet utifrån.

I inledningen av andra halvlek gjorde Farmen ett miniryck och tog ledningen med två bollar. Därefter följdes lagen åt med företrädesvis Farmen i förarsätet, med fina kantavslut och luriga inspel, i en jämn historia som höll sig ända till slutsekunden då HK Drott lyckades trycka in ett mål i den absoluta slutsekunden. Slutresultatet blev 26-26.

Summasumarum var detta en jämn och bitvis tuff kamp lagen emellan där bägge lagen fajtades ordentligt för att gå hem som segrare. Farmen ligger i skrivande stund kvar på en fjärde plats i tabellen.
Till helgen väntar en match borta mot HP Alingsås (Alingsås HK´s farmarlag).

Farmen Herr – HK Drott Halmstad 26-26 (10-11)

Målskyttar: Linus Eriksson-Lilja 7, Alfred Berlin 4, Rasmus Nilsson 3, Theo Übelacker 3, Albin Carlsson 3, Jacob Söderberg 2, Axel Friberg 2, Adrian Hesslekrans 1, Anton Celander 1.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.