Alla skall med

Alla ska med

Fonden ”Alla skall med” innebär ekonomiskt stöd till barn- och ungdomar vars vårdnadshavare inte har möjlighet att betala för olika kostnader inom handbollen. Det kan vara medlemsavgift, cupavgifter, USM, klubbkläder och annan utrustning. Fonden har en begränsad summa och det är först till kvarn så länge pengarna räcker som gäller. 

OBS Bilden har inget med artikeln att göra! En samling vid matchen mot Skuru.

Syfte 

LUGI Handboll vill skapa en inkluderande föreningsmiljö för våra medlemmar, oavsett bakgrund, ekonomiska och/eller socioekonomiska förutsättningar samt ev. funktionsvariationer. Föreningen önskar arbeta för att främja integrationen i Lund och skapa framtidsdrömmar för ungdomar i kommunen. Handboll är en verksamhet som kostar en del. Det innebär resor och utrustning vilket alla spelare och lag få stå för själva. 

Föreningen vill ge möjlighet till alla barn och ungdomar att kunna vara med.  

Hur söker man?

Det är vårdnadshavare som söker om medlen i vårt formulär. Ledare tillstyrker ansökan på uppmaning. All hantering sker med sekretess. Ansökningar hanteras löpande av Klubbchef och ordförande i respektive kommitté; UK, respektive Akademikommittén beroende på vilken spelare det gäller. Medlen betalas ut via lagkontot eller som en rabatt på medlemsfakturan/Partille cup.  

Alla skall med! 

Länk för spelare som önskar stöd!

https://forms.office.com/e/Z7PqMPvcz3?origin=lprLink

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.