Adrian förlänger!

Ännu en pusselbit inför kommande säsong har fallit på plats när kontraktet med Adrian Hesslekrans nu förlängs med ytterligare en säsong! ”Under förra säsongen fortsatte jag min utveckling och tog en större roll i laget. Jag har nu inte bara kunna bidra med mitt försvarspel utan även mina offensiva kvaliteter som mittsexa”, säger Adrian Hesslekrans ”Adrian är med sitt ledarskap och sin rutin en av våra viktigaste spelare i laget. Han har visat fin utveckling och bevisat sin potential år efter år.

Jag är jätteglad att vi behåller honom och kan försätta bygga vårt försvar med honom och Mads i mitten. Ser också fram emot att utveckla honom ännu mer som mittsexa”, säger Huvudtränare Nemanja Milosevic

”Nästa säsong vill jag såklart utveckla allting, men kanske mest att utvecklas med laget och bli bättre på att hitta varandra enklare i kommunikationen och i samspelet på plan. Sen ska jag bli bättre på att planera så blir Nemanja och Stoffe glada…” fortsätter Adrian ”Adrian är en väldigt bra och seriös kille som jag hoppas stannar lite längre i klubben och hjälpa oss att bygga något stort i framtiden i LUGI”, avrundar Nemanja. ”Jag trivs fantastiskt bra i laget, med Nemanja och i klubben. Jag ser otroligt mycket fram emot nästa säsong och hoppas på mycket publik med som kan stötta oss genom säsongen”, avslutar Adrian.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.