Säsongspremiär

Allt inför säsongspremiären!

Äntligen är det dags för en ny handbollssäsong! Som vi har längtat. Och som vanligt har vi laddat lite extra inför starten för att det ska bli lite speciellt för dig som gillar att kolla handboll. Här har vi samlat allt som gäller i september.

 

Lördagen 1 september

LUGI-Lördag i Lund

Mellan 12.00-16.00 träffar du LUGI´s alla elitspelare runt om i stan. Du hittar dom på bland annat i Lundagård, Clemenstorget och på Stortorget! Passa på att prata handboll med Lunds Stolthet, få autografer och ta tempen inför premiären.Lördagen 8 september

Seriepremiär Handbollsligan 

LUGI vs Önnered kl 15.00

Dags för första hemmamatchen för herrarna. Kom till Sparbanken Skåne Arenan och kolla hur laget ser ut i säsongens första skarpa match.  

Alla SkD-plus medlemmar går för halva priset på denna match.Söndagen 16 september

Handbollssöndag med Dubbelmöte i Arenan

LUGI Herr vs Ystad IF kl 15.00

LUGI Dam vs Skövde kl 17.30

Årets första skånederby för herrarna och premiärmatch för damerna. Lämna höstrusket ute och kom in i handbollsgemenskapen denna fullspäckade söndag.

 

Gå på bägge matcherna och betala halva priset

Denna biljett går endast att köpas genom Let’s Deal via denna länk 
Onsdagen 26 september

Skånederby

LUGI vs Kristianstad kl 19.00

Herrarna tar emot svenska mästarna i ett stekhett skånederby och man kommer inte att sälja sig billigt. Det blir folkligt, festligt, fullsatt och bra tryck i Arenan som vanligt.Säkra säsongen – Köp årskort redan idag!

Du har väl inte missat vår suveräna erbjudande på våra säsongskort som i år är späckat med unikt cykel-kit med LUGI-känsla och fria resor på Skånetrafiken på matchdagen.

Läs mer om våra årskort här!