LUGI har Handbollsfiesta i Lund (1)

LUGI:s herr- och damlag kommer att medverka på Åhus Beachhandboll Festivals Elitklass 21–22 juli i sommar. Vi har även förlängt sommaren tillsammans då Handbollsfiesta kommer att flytta till Lund en dag när LUGI:s herrar tar emot Bundesligalaget SG Flensburg-Handewitt i Lunds Arena tisdagen den 24 juli 2018. 

Genom vårt samarbete med Åhus Beach Handbollsfiesta kommer vi att tillsammans kunnaerbjuda handbollspubliken en kanonstart på försäsongen. Att inleda försäsongen med en träningsmatch mellan LUGI och SG Flensburg-Handewitt är både roligt och inspirerande, och speciellt att se Simon på hemmaplan igen tillsammans med andra stora handbollsprofiler blir extra roligt, säger Patrik Bengtsson, Klubbchef LUGI Handboll

Åhus Beachhandboll Festival är och har varit ett mycket stort och populärt deltagar- och besöksmål för många Lundabor med omnejd under väldigt många år, säger Mats G Jönsson, VD och grundare Åhus Beach AB. Vi pratar om 1000-tals människor som åker från Lundregionens till Åhus Beach varje sommar. Det är en stor ära för oss som arrangör och något som vi på Åhus Beach är oerhört glada och stolta över, avslutar Mats G Jönsson.

  • Var: Sparbanken Skåne Arena
  • Datum: tisdagen den 24 juli 2018
  • Tid: Information kommer inom kort
  • Entré: Fri entré

Simonjeppsson

 

Fler nyheter från Mer LUGI