Farmen Herr tog sin andra seger

Farmen HK mot Sävehof

I söndags åkte Farmen Herr till Partille Arena för att spela sin andra match för säsongen. Motståndet bestod av Sävehovs utvecklingslag S-hof. 

 

I inledningen av matchen var Farmen trögstartade och S-hof tog kommandot direkt. Efter dryga tio minuter och ställningen 8-2 tog Nemanja en time-out och efter det så vaknade Farmen till rejält. Framförallt visade kantspelarna klass och man tog sig upp till 10-9 med fem minuter kvar att spela. Därefter åkte man på en utvisning och man gick till halvtidsvila med siffrorna 13-9. 

I andra halvlek tog det inte mer än åtta minuter innan Farmen var ikapp S-hof med 15-15. Därefter följdes lagen åt och bytte mål med varandra. I de sista fem minuterna visade såväl försvaret som anfallet klass och gick från 21-20 till en arbetsseger med slutresultatet 21-23. 

Vi gratulerar så klart Farmen till segern och kan meddela att man i skrivande stund – och med många matcher kvar att spela - ligger på en fjärde plats i tabellen. 

Välkommen till match nummer tre som spelas i Idrottshallen söndagen den 13/10 kl 15.30. Då står klassiska HK Drott för motståndet. S-hof – HK Farmen 21-23 (13-9)

MålskyttarHugo Forsberg 7, Linus Eriksson-Lilja 6, Rasmus Nilsson 2, Jakob Söderberg 2, Axel Friberg 1, Albin Carlsson 1, Victor Lundahl Olsson 1, Adrian Hesslekrans 1, Anton Celander 1, Alfred Berlin 1. 

 

Fler nyheter från Mer LUGI