Partilledeltagande slår nya rekord igen!

 

Partille 2019

Med 531 deltagare i årets Partille Cup slår LUGI rekord igen! Klubben som ständigt växer i antalet deltagare från klubben.

 

Med 531 deltagare i 10 bussar åker LUGI gemensamt upp till Göteborg för 50:e upplagan av Partille Cup. Tillsammans bor alla ledare och ungdomar i åldern från 10 år upp till 21 år på samma skola, Nya Lundenskolan i Örgryte.

På skolan som varit den gemensamma övernattning och samlingsplatsen under Partille Cup de senaste åren umgås hela klubben i blandade åldrar ute på skolgårsen. Man spelar handboll, basket, fotboll och leker olika lekar, spelare som ledare i ett enda stort härligt gäng med mycket skratt och härliga känsla. Vinröd Kärlek när den är som bäst!

"Det är en mäktig känsla när över 500 deltagare samlas innan avfärd i Sparbanken Skåne Arena, och håller lite peptalk. Med alla kidsen på plats, förväntansfulla inför avfärd till Partille Cup 2019. En del som första gångsresenärer i våra pojkar och flickor födda 2009 upp till Herrjuniorerna som åker upp för att försvara guldet och Mästartiteln. Men alla med samma mål, att spela handboll, ha roligt och sprida Vinröd Kärlek som bara LUGI ungdomarna kan. Följ oss gärna på Instagram - lugiungdom för att se mer av kärleken spridas via våra sociala medier" säger Patrik Bengtsson, Klubbchef i LUGI.

Sabina JacobsenEn uppskattad  påhälsning blev det också av landslagskaptenen Sabina Jacobsen som önskade alla ungdomar lycka till. Sabina som gjort resan med LUGI hela vägen till proffslivet (aktuell i dagarna för Moskva's storsatsning), som berättade vad det betyder att representera LUGI och sig själv på och utanför handbollsplanen. Sabina som också berättade om sin nya roll i  #viställerupp. #viställerupp är en manifestation för de samhällsinsatser som klubbarna i SHE och Handbollsligan idag genomför. #viställerupp är också ett sätt för LUGI att kommunicera de positiva värden som handbollen står för.

En handbollsspelare ställer upp för sina medmänniskor både på och utanför planen.

 

Partille Buss 2018

Fler nyheter från Mer LUGI