Är du vår nya ansvarige för Lundaspelen?

Lundaspelen 

Lundaspelen är inne i en expansiv fas och vi söker nu någon som vill fortsätta utveckla världens största inomhusturnering för ungdomar i ledande befattning.

 

Lundaspelen – Memories for life!

Lundaspelen är världens största inomhusturnering i handboll för ungdomar! En av Lunds finaste traditioner är att ta emot handbollsspelande ungdomar under årets sista dagar. Sedan starten 1978 har mer än 17 000 lag och ca 168 000 spelare från handbollsklubbar världen över kommit till Lund för att spela handboll mellan jul och nyår.

Vi har alltid arbetat för både bredd och elit och för att gynna spetsen har vi elitklasser för 16 och 19-åringar samt A, B och C-slutspel i 9-14 årsklasserna som garanterar alla en sportslig utmaning. Vi välkomnar alla lag, såväl gamla som nya gäster, till den självfallet drogfria turneringen Lundaspelen.

 

Turneringen har under de senare åren vuxit enormt och det är nu dags att ta nästa steg i arbetet med att utveckla turneringen ytterligare. Vi söker nu en LSP-ansvarig som både kan förvalta samt se nya möjligheter kring arrangemanget. 

Rollen är ideell och som LSP-ansvarig har du ansvar för utvecklingen av verksamheten. Du håller ihop de projektledare som driver de olika delarna/ansvarsområdena i syfte att säkerställa kvaliteten och leda in arrangemanget i nästa fas i varumärkesbyggandet. Som ansvarig rapporterar du i och är en del av LUGI handbolls styrelse. 

I uppdraget, som löper över minst tre år, ligger även ansvaret i att identifiera potentiell framtida ersättare och säkerställa kompetensen och kunskapsnivån hos denne.

Som person är du  strukturerad och har förmågan att organisera. Du är en god kommunikatör, har ekonomisk förståelse och brinner inte minst för att engagera hela volontärorganisationen.  

 

 

Om du är intresserad av denna befattning så skickar du in en ansökan senast den 2:a augusti till ansokan@lugihandboll.se

 

Kontakt: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med oss, 

Ordf. Peter Andersson - 0702-983735

Klubbchef Patrik Bengtsson - 070-555 3 666 patrik@lughandboll.se

Valberednings ordf. Torbjörn Carlsson. – 0705-346650

 

 

 

Fler nyheter från Mer LUGI