LUGI först i Skåne med Gameday appen

Gameday

Lugi satsar på Gameday

 
Lugi Handboll är nästa klubb i Handbollsligan och SHE som kommer att lansera appen Gameday. Satsningen är ett viktigt steg i klubbens hållbarhetsarbete och den digitala utvecklingen för att nå ut ännu bättre och snabbare till både supportrar och samarbetspartners. 
– Det här gör att klubbens supportrar kan följa bägge våra representationslag på ett enklare sätt. Det ger även våra partners helt nya möjligheter att visa upp sig, säger Patrik Bengtsson, klubbchef i Lugi Handboll.
 
Appen Gameday, som finns till både iOS- och Android-telefoner lanserades med framgång för Handbollslandslaget för två år sedan. Allt fler klubbar i Handbollsligan lanserar Gameday och nu väljer även Lugi Handboll att lansera appen som första klubb i Skåne. I appen kan du läsa det senaste inför våra hemmamatcher och få en närmare inblick i spelarnas vardag med nyheter, exklusiva intervjuer och liverapportering från våra matcher.
 
Lugi Handboll har siktet inställt på att öka intresset inför matcherna och höja upplevelsen under matcherna. Den nya satsningen ger även nya och bättre möjligheter för klubbens samarbetspartners att synas och nå ut med sitt budskap i handbollsstaden Lund där tusentals följer klubben på nära håll. Efterfrågan på att marknadsföra sig digitalt ökar på marknaden. 
– Appen ger klubben helt nya möjligheter att visa upp partners och ge unika erbjudanden till medlemmar och supportrar på ett innovativt sätt, fortsätter Patrik.
 
Gameday kommer ge dig allt det senaste inför varje match. Publiken får möjligheten att interagera live i arenan och ladda upp med nyheter, intervjuer, spelarfakta och annat matnyttigt. Skulle man av någon anledning inte kunna vara på plats i Sparbanken Skåne Arena kan matcherna även följas via livescore. 
 
Handbollen har under de senaste åren förändrats markant när det gäller sociala medier och på sättet som klubbar kommunicerar gentemot fans och partners.  Melissa Petrén och Hampus Jildenbäck ser med spänning fram emot satsningen som klubben gör med Gameday.
 
– En riktigt spännande satsning som känns modern och helt rätt, säger damlagets mittnia Melissa Petrén. 
Hon får med medhåll av Hampus Jildenbäck i herrlaget 
– Idag använder alla mobilen när man vill läsa om sport och matcher. 
 
Appen kommer att lanseras under hösten och ersätter då den tidigare LUGI appen.

Fler nyheter från Mer LUGI