Nytt rekorddeltagande för LUGI i Partille igen!

Partille avresa 2018

 

Med 41 deltagande lag från LUGI i årets Partille Cup slår vi rekord igen! Ständigt växande antal deltagare från klubben.

 

Med 512 deltagare i 10 bussar åker LUGI gemensamt upp till Göteborg för 49:e upplagan av Partille Cup. Tillsammans bor alla ledare och ungdomar i åldern från 10 år upp till 21 år på samma skola, Nya Lundenskolan i Örgryte.

På skolan som varit den gemensamma övernattning och samlingsplatsen under Partille Cup de senaste åren umgås hela klubben i blandade åldrar ute på skolgårsen. Man spelar handboll, basket, fotboll och leker olika lekar, spelare som ledare i ett enda stort härligt gäng med mycket skratt och härliga känsla. Vinröd Kärlek när den är som bäst!

 

"Det är en mäktig känsla när alla 500 deltagare samlas innan avfärd i Sparbanken Skåne Arena, och håller lite peptalk. Med alla kidsen på plats, förväntansfulla inför avfärd till Partille Cup 2018. En del som första gångsresenärer i våra pojkar och flickor födda 2008 upp till Herrjuniorerna som åker upp för att försvara guldet och Mästartiteln. Men alla med samma mål, att spela handboll, ha roligt och sprida Vinröd Kärlek som bara LUGI ungdomarna kan. Följ oss gärna på Instagram - lugiungdom för att se mer av kärleken spridas via våra sociala medier" säger Patrik Bengtsson, Klubbchef i LUGI.

I år fick LUGI ungdomarna ett härligt gästspel av Sabina Jacobsen, som gjort resan med LUGI hela vägen till proffslivet och som Landslagskapten, som berättade vad det betyder att representera LUGI och sig själv på och utanför handbollsplanen. Sabina som också önskade ungdomarna lycka till i Partille och överlämnade en signerad CM Bucharest tröja till klubben som nu kommer att pryda samlingen av spelartröjor från dem som gått hela vägen.

Finbesök fick LUGI också av Lunds Kommunstyrelses orföranden Lennart Prytz som officiellt startade firandet av jubileumsåret för Lundaspelen, det 40:e i året. Med väl valda ord om att visa kämparglöd och färga Göteborg vinrött önskade han alla lycka till.

 

Partille Buss 2018

Fler nyheter från Mer LUGI