LUGI P03 nominerade till "Årets Lag" på Lunds Idrottsfest 2018

Årets Lag P03

LUGI P03 är nominerade till Lunds Idrottsfest som anordnas av PIL i katergorin "Årets Lag".

 

Vi gratulerar Ledare och Spelare i P03 till nomineringen och önskar alla nominerade lag lycka till! 

En liten extra vinröd tumme håller vi givetvis för våra P03:or till utmärkelsen. 

 

LUGI är stolta över nomineringen och visar samtidigt på att föreningens arbetssätt med utveckling av ungdomsspelare med fokus på långsiktighet fungerar i praktiken där vi jobbar med individen i centrum och försöker optimera alla spelares utvecklingskurva. 

LUGI Handboll är en av landets största och mest framgågsrika handbollsklubbar. Klubben jobbar hårt med att säkerställa kontinuitet, utveckling och kvalitet. Detta är nyckelord som behövs i arbetet med att ta hand om de ca 800 ungdomar som tränas i klubben. Dessa ungdomar leds av över 80 entusiastiska ledare på ideell basis, bara i P03 arbetar nio ledare med lagets utbildning och utveckling.

I LUGI prioriterar vi värden som laganda, ansvar, kamratskap och respekt. Detta är nyckelord och mjuka värderingar som präglar verksamheten och är egentligen viktigare än själva handbollen. Träningar, matcher och inte minst alla resor ger våra ungdomar ovärderliga erfarenheter och färdigheter som de bär med sig vidare i livet.

Nomineringen är ett resultat av hårt arbete, noga planering och väl strukturerat upplägg för att nå de uppsatta målen för laget. Att alla skall bli sedda och ha roligt med handbollen i centrum.

 

- "Vi är väldigt stolta i P03 över denna nominering och ser det som en ära att omnämnas i denna typ av sammanhang. Lund är fullt av lag som varje dag gör ett strålande arbete och att just vi blev nominerade känns riktigt roligt! Vi försöker jobba långsiktigt och följa klubbens filosofi att alla skall vara få vara med, men det kräver också mycket hårt jobb av våra killar och stort stöd av föräldrarna. Den träningskulturen vi har byggt upp har burit oss långt, men mest intressant blir att det se hur många av dessa lirare som fortfarande sysslar med idrott när det är vuxna", säger Emme Adébo, Tränare i LUGI P03."

 

Fler nyheter från Mer LUGI