Tiotusen bilder i vårt bildgalleri

En bild säger mer än 1000 ord. Det är ju ett känt ordspråk som kanske inte alltid är sant. Men som trogen LUGI-fotograf och även hobbyfotograf så är det klart att man stolt vill skylta med att vi nu har över 10 000 bilder i LUGI:s Bildgalleri på Flickr.com. Dessutom finns det 8600 bilder i LUGI:s ”gamla” Medierkiv. Skulle tippa att detta är ett av Sveriges största bildsamlingar som är kopplat till handboll och en handbollsförening.

I LUGI:s aktuella Bildgalleri är det uteslutande Kenneth Landgren och Lars-Erik Nilsson som stått bakom kameran. Det finns bilder från januari 2014 och största delen är matchbilder från våra elitlags matcher. Men det finns även bilder på ungdomslag, beachhandboll och andra aktiviteter. Alla matcher eller andra aktiviteter har ett eget album där. Den senaste matchen eller aktiviteten finns först. Det finns ca 250 album.

171107 Bildgalleri

I LUGI:s Mediarkiv kan du även hitta väldigt gamla bilder som är skannade. De fotografer som är mest förekommande i Mediarkivet är Peter Lind och Lars-Erik Nilsson.

Som fotograf finns det många spännande och roliga minnen men höjdpunkten för min egen del är nog semifinal 4 mot IFK Kristianstad i maj 2014. Fullsatt läktare och vinst där SM-finalen väntade! Titta och kolla stämningen.

Match 16 maj 2014

Du hittar både Bildgalleriet och Medierkivet längst upp på LUGI:s hemsida.

Välkommen att kolla våra bilder!

Skribent Lars-Erik Nilsson

Fler nyheter från Mer LUGI