P03 föräldrafest för att stärka gemenskapen och lagkassan!

I lördags tog P03 till ett annorlunda grepp för att stärka gemenskapen bland föräldrarna och dra in pengar till lagkassan. P03 är landets största handbollslag i sin ålderskategori med 54 spelare och 9 ledare.
 170523 P03 1
Laget är aktivt och ambitiöst och lagkassan är oerhört viktig för att laget ska kunna vara med på allt de vill. Idén föddes att arrangera en fest och med hjälp av föräldrar kunde utgifterna minimeras och vinsten till lagkassan bli större.
 Bildtext: Emme med tavlan som såldes på auktion!
 
Festen hölls på familjen Ramels Övedskloster i en fantastisk miljö. Genom lotteri där priserna skänkts av föräldrar fick laget in en del pengar. En av lagets föräldrar, Mats Milhamre, känd Lundakonstnär, skänkte en tavla som auktionerades ut! Kvällen rymde en god trerättersmiddag, underhållning av ett nyskapat liveband bestående av föräldrar, musikquiz och tipsrunda. 
 
Det blev en mycket lyckad kväll som förstärkte såväl gemenskapen som lagkassan. Vi i P03 rekommenderar andra lag att prova detta grepp och är redan igång att planera nästa gemensamma fest med idéer som även involverar spelarna!
Skribent Emme

Fler nyheter från Mer LUGI