Över 2000 på läktaren när LUGI tog emot Flensburg

En riktig succé blev det när LUGI bjöd in till Handbollsfiesta i Lund denna varma sommardag - en härlig familjefest med över 2000 på läktaren.

 Simon skriver autografer

Simon fick ett varmt välkomnande av lundapubliken och fick skriva många autografer.

 

Det var med stor glädje alla som hade tagit sig till Sparbanken Skåne Arena fick se det talangfulla LUGI ta emot SG Flensburg-Handewitt i en underhållande försäsongsmatch. Handbollsfiesta som anordnades i ett samarbete mellan Åhus Beachhandboll och LUGI. Matchen som slutade 26-28 till tyska mästarna Flensburg med LUGI-sonen Simon Jeppsson, som för första gången mötte de vinröda som motståndare.

 

Publiken lät sig imponeras över LUGI som genom kämparglöd, bra energi och väldigt få tekniska misstag bjöd Flensburg på en riktig fight ända in på mållinjen. LUGI hade lika med ett par minuter kvar att spela.

Carl M mot Tobbe och Holger

Jakob S mot GottfridssonCasper Käll

 

 

 

 

 

 

Ja, det var ett hårt tränande Flensburg som var på besök i Lund med något tunga ben. Men med tanke på att LUGI saknade en hel del spelare idag var det en imponerande insats. Tomas Axnér lyfte fram de unga lovande talangerna som imponerade på alla besökare tillsammans med nyförvärven som visade att dom hade kommit till LUGI för att prestera. Plus stommen från förra året med alla duktiga spelare och som med Alfred Jönsson i spets visar att det nya LUGI mycket väl kan överraska den kommande säsongen.Vi alla som var på plats kan bara bocka och tacka för den underhållande handbollen och det härliga arrangemanget som inramdes av massor av glada barn som kommit för att se handboll i världsklass, hoppa hoppborg, få ansiktsmålning och jaga sina idolers autografer efter matchen inne på plan. En riktig familjefest!

De 2000 besökarna denna dag har garanterat fått aptit på mer handboll och ser fram emot den kommande säsongen med härligt postiva och lite bubblande känslor för det som komma skall. #lundsstolthet

 

Lagbild Mix

 

 

 

 

 

Fler nyheter från Herrar