Semifinal 4:5 - LUGI tar emot IFK Krstd

Hampus Henningsson

Det är alltid underbara inramningar av matchen när Kristianstad kommer på besök i arenan, det här lär INTE bli ett undantag.

Slut upp, klä er i vinrött - ert stöd betyder allt!

 

  

Senast lagen möttes i Lund stod de vinröda för en bragdinsats. Med tålamod, mod och en fantastisk fingertoppskänsla hos Tomas kunde grabbarna kvittera semifinalserien mot IFK.

- Vi har tagit med oss det mesta från i tisdags, känslan inför och efter samt att vi stod upp mot dem i deras kontringsspel. När vi får försvara oss i uppställt försvar mot dem så har vi bra kontroll tycker jag. Och att Oscar får komma in och stänga igen i andra betyder förstås också mycket för oss, kommenterar Hampus Henningsson och fortsätter om sin egen insats.

- Bakåt vet jag om att jag alltid gör bra matcher, men framåt gäller det att man hittar dagen och det tycker jag att jag har gjort på sistone. Jag hoppas att det fortsätter så för mig, att
jag hittar dagen så jag kan fortsätta att hjälpa till och avlasta de andra niometersspelarna.

Nu är det dags för match fyra och de vinröda grabbarna är redo att stå för en ny bra insats.

- Vi måste upp i samma försvarsspel och målvaktsspel som vi hade i tisdags, och vi måste fortsätta trycka på dem, i uppställt har vi lite svårare att få hål på dem så vi måste försöka fortsätta få de här lätta målen med oss, förklarar en väldigt taggad Hampus Henningsson.

Avslutningsvis, nu behöver LUGI ert stöd mer än nånsin denna säsong – stötta dem på plats.

- Det är underbart när supportrarna sluter upp och visar sånt engagemang som senast under hela matchen. Vi spelare behöver det stödet och energin det ger i slutet av matcherna, det är då man känner av det som mest -  så slut upp och stötta oss som sist, avslutar Henningsson.

Fler nyheter från Herrar