Vi hälsar Sävehof varmt välkomna!

Så är dagen kommen när det är slut på grundserien och det spännande slutspelet inleds.  Nu är det matcher med knall och fall. Bäst av fem matcher går till semifinal och intensiteten i spelet, temperaturen på läktaren och intresset från media skruvas upp. It´s showtime!

Sävehof har efter några tunga säsonger spelat upp sig denna i denna upplaga. Laget hamnade på en 6:e plats i grundserien men bara tre poäng efter LUGI på 3:e plats. Laget gjorde näst mest mål i grundserien och det säger en del om den höga kapacitet som Sävehof innehar. Klubben har en stolt tradition och siktar mot att igen etablera sig i den absoluta toppen av herrelitserien inför flytt till den nya arenan nästa säsong.  Laget har många skickliga profiler men se upp för målvakten Per Sandström, mittsexan Atli Ingolfsson samt vänsternian Olle Forsell-Schefvert.

LUGI avslutande en riktigt fin vår med att förlora epilogen mot Drott i Halmstad. Vi hoppas att ett svagt genrep skall ge en stark premiär i slutspelet.  Annars har ju spelet varit riktigt bra i vår med stabilt försvar och bra tryck i uppspel och i uppställt spel. Lagets bredd har visat sig bli en framgångsfaktor när Tomas Axnér skall coacha fram en prestation ur spelarnas kapacitet. Vi ser fram emot att se mittblocket Nemanja Milosevic och Jakob Wickman Modigh fighting face när det nu är skarpt läge mot tufft motstånd. Vi ser fram mot att se Simon Jepsson och Zoran Roganovic´s distansskytte. Vi ser fram emot finurligt lagspel och en härlig, ärlig kamp på plan!

Forza LUGI. Nu gäller det! Klä dig i vinrött!

Heja ivrigt och sportsligt!

Emme Adébo, Sportchef LUGI Handboll

Fler nyheter från Herrar