LUGI förlänger med försvarsgeneralen Milosevic

LUGI har glädjen att meddela att vi förlängt samarbetet med en av Elitseriens bästa försvarare, Nemanja Milosevic, som nu går in på sin sjätte säsong i vinrött. Med sin rutin och sina ledaregenskaper har han blivit en central spelare och nyckelperson i laget. Nemanja fortsätter också med sin roll som talangutvecklare och tränare i klubben.

– ”Nemanja är inte bara generalen i vårt försvar utan även en drivande spelare på träningar där han på bästa sätt delar med sig av sina kunskaper. Nemanja har många kamper kvar i kroppen men kommer även att få ett större ansvar i processen kring laget” säger klubbens tränare Tomas Axner

– Jag har trivts i klubben sen första dagen, så det känns bra att fortsätta spela och att kunna fortsätta jobbet med talangprojekten i klubben eftersom min målsättning är att arbeta som tränare efter spelarkarriären. Jag är också tacksam att klubben gett mig chansen att fortsätta och möjligheten till att vinna ett SM-guld innan jag slutar med min spelarkarriär, ”säger Nemanja Milosevic.

– ”Nemanja är en gentleman med stor integritet. I hans värld kommer alltid laget och klubben först. Ödmjukare och mer lojal spelare får man leta efter och det betyder mycket för oss att Nemanja fortsätter”, säger klubbens Sportchef Emme Adébo.

14 Nemanja Milosevic

Fler nyheter från Herrar