”Vi måste vara bättre offensivt”

På måndagen så åker herrlaget till Solna för att möta Ricoh. Lagen har mötts i Lund i mitten på december. Den matchen slutade oavgjort 21-21. Den matchen kan absolut inte räknas som en höjdpunkt för LUGI:s del.

-       Det är en viktig match. Alla poäng är viktiga nu för att vi ska behålla en plats bland den 8 bästa. Förra matchen mot Ricoh så var vi inte bra i vårt offensiva spel så där måste vi förbättra oss säger Tomas Axnér

På vilket sätt ska ni förbättra ert spel?

-       Vi har läst på inför den här matchen så jag känner att vi är förberedda. Sedan var inte Jakob (Wickman-Modigh) med i den matchen. Och vi hade inte Anders Hallberg i förra matchen heller. Och vi känner oss starka på bortaplan.

Är det någon frånvaro?

-       Vi är full trupp och vi har tränat både lördagen och söndagen!

Matchen är viktig för att säkra slutspelsplats. Ricoh spelar för att säkra att slippa kvalspel så visst ska inte motståndet underskattas.

Matchen kan ses i TV4 Play på måndagen kl  19:00.

Nästa match är mot Eskilstuna Guif på torsdag. Och den matchen är om möjligt ännu viktigare. Guif ligger precis efter LUGI i tabellen idag. Då förväntar vi oss en bra match samt ett stort stöd på läktaren.

 

Skribent Lars-Erik Nilsson

Fler nyheter från Herrar