Kaptenen stannar i vinrött

Vitjacob

Vi är mycket glada att nu kunna meddela att avtalet med lagkapten Wickman Modigh har förlängts med ett år. Jakob rankas som en av Elitseriens skickligaste mittförsvarare och vassaste mittsexor vilket har gjort honom attraktiv på spelarmarknaden. Mot den bakgrunden är det med stor stolthet vi kan konstatera att han har valt att stanna.

– ”Det känns väldigt bra att ha förlängt ett år till och jag vill vinna ett SM guld innan jag slutar. Så länge jag har den drivkraften och känner att vi som lag har förutsättningen vill jag fortsätta spela. Vinner vi inte i år så vill jag ha möjligheten att göra det nästa år”, säger Jakob Wickman Modigh.

– ”Han är en av seriens bästa tvåvägsspelare och elitseriens bästa försvarare. Det är därför väldigt glädjande att han förlänger sitt kontrakt med oss. Jakobs kvaliteter som lagkapten är dessutom ovärderliga för vårt lag ”säger en nöjd tränare, Tomas Axner.

Jakob som är fostrad i LUGI har tagit en annorlunda väg till elitspel. Han har haft ett långt uppehåll från elithandbollen och istället satsat på en civil karriär som flygledare, men längtan blev stor och han valde att elitsatsa igen. ”Det är mycket glädjande för oss att han har valt att stanna ett år till”, säger klubbens Sportchef Emme Adébo.

 

Fler nyheter från Herrar