”Det är nu det roliga börjar”

Efter EM-uppehållet har nu Elitserien satt igång igen. Matcher har spelats sedan i måndags. För LUGI är återstarten på torsdagen då bussen går till Skövde.

-       För vår del har detta uppehållet varit bra. Det var en del skador när uppehållet började samt att vi inte var tillfredsställda med resultatet i en del matcher inleder Tomas Axnér pratet inför matchen mot Skövde.

-       Vi har haft mycket fysisk träning samt att vi den senaste veckan tränat på att spela in Anders Hallberg i laget även om det inte ändrats så mycket i vårt spel sedan Anders åkte till Danmark.

Bildtext: Från sista träningen inför matchen på torsdag

I de tre sista matcherna innan uppehållet så blev det hemmaförluster mot Skövde och Sävehof medan det blev bortavinst mot Sävehof.

-       Om vi tittar bara på matchen mot Skövde så var vi lite nonchalanta och kanske självsäkra på att det skulle gå vägen fortsätter Tomas. Vi kan mycket bättre än vad vi presterade den matchen.

-       Vi har inte bara tittat och analyserat den matchen utan även pratat igenom och analyserat hela vårt resultat denna säsong. Vi har även tagit en målsättning för våren. Det är ju nu det roliga börjar, vi ska kämpa om en slutspelsplats och det är 9 lag som kämpar om 8 platser.

-       Vi är revanschsugna efter förlusten mot Skövde hemma säger Nemanja Milosevic. Vi spelade inte på den nivå vi kan i den matchen samt att vi nu har fått tillbaka lagkänslan.

Truppen är så gott som hel med undantag av Oscar Jensen som har influensa. Johan Larsson ersätter Oscar. Torbjörn Sittrup-Bergerud är tillbaka efter EM-succen för Norge.

Visst längtar man efter matcherna igen. Sedan kanske det är lite långt att åka till Skövde för en del. Men då finns TV4 Play!

Men på måndag ses vi i Arenan, El Clásico står på programmet d v s LUGI mot Ystads IF.

 

Skribent Lars-Erik Nilsson

Bilder från träning

Fler nyheter från Herrar