Vi hälsar Redbergslid välkomna!

Kampen går vidare mot slutspelet och denna måndagskväll blir det en svår nöt att knäcka, då ”De vita eleganterna” från Göteborg kommer på besök i Arenan. Tabellen är ett getingbo där lagen på plats fyra till tio slåss om att komma med i slutspelet där de åtta bästa lagen skall göra upp om SM-guldet. 

Redbergslid hade en stundtals slitsam höst men har i vår sett riktigt vassa ut och vinsten mot IFK Kristianstad skickar ut signaler att laget har kapacitet att slå alla. Det finns många profiler i laget och Linus Arnesson rankas som en av ligans bästa spelare. Nikola Stojcevski är en mycket duktig playmaker och i mittsexan Mario Lipovac har man en riktigt vass tvåvägsspelare.

Hemmalaget letar fortfarande efter storformen, men det finns flera tecken på att vissa delar är på väg att komma på plats. Trots skador har vi bra spelare på alla positioner och det finns en vilja att visa att kapaciteten är stor! Målvaktsspelet och försvaret är stundtals mycket tätt och det är en verkligt bra grund att bygga på!

Varmt välkomna till en härlig fajt i vår fina Arena!

Heja ivrigt och klä dig i vinrött!

 

Emme Adébo, Sportchef LUGI Handboll

 

Fler nyheter från Herrar