Förlust för herrlaget mot Önnered

Att Önnered inte är att leka med trots deras tabellplacering fick LUGI uppleva vid torsdagens match. LUGI förlorade med 31-26 efter underläge med 17-10 i halvlek.

Vid många situationer var känslan att laget ”var kvar i bussen” med många tekniska fel och uteblivit lagspel. Visserligen saknades både Nemanja Milosevic och Niklas ”Gummi” Gudmundsson samt Simon Jeppsson men ändå….

LUGI var inte i ledning vid något tillfälle. Efter en upphämtning till 13-10 i första halvlek tappade man slutet av första halvlek totalt med 4-0 vilket blev 17-10 i halvtid.

Förhoppningarna var stora för LUGI-supporter som följde matchen att det skulle bli en nytändning. Och visst fanns det lite hopp i början av andra halvlek. Men Önnered med Christer Karlsson som coach kunde med en punktmarkering av Zoran Roganovic få slut på lagspelet hos LUGI. Och LUGI kom aldrig närmare än 5 mål i andra halvlek.

I målet började Oscar Jensen som lämnade över till Espen Christensen en bit in i första halvlek. Espen bytte tillbaka med Oscar i andra halvlek. Men målvakterna var inte syndabockarna, det var många andra som får ta på sig ansvaret för LUGI:s insats på planen både bakåt och framåt.

LUGI:s nästa match är på måndag mot Redbergslid i Arenan i Lund. Då behöver LUGI allt stöd, Redbergslid har inte förlorat sedan den 16 dec och har 6 matcher i rad utan förlust. Ett av lagen som har förlorat mot dem är serieledarna Kristianstad. Vi ses i Arenan!

 

Skribent Lars-Erik Nilsson

Fler nyheter från Herrar