SM-final 24 maj Malmö Arena - Information!

Förberedelserna för den första herrfinalen på 18 år är full gång! Det är ett enormt media- och biljettintresse vilket är väldigt kul!

 

Biljettinfo

Av de biljetter som klubben har kontroll på är ca 1000 biljetter sålda. Dessutom tillkommer hundratas LUGI-fans som själva köpt biljetter via Ticnet eller på Blocket. Det finns fler ”LUGI-biljetter” på Biljettbyrån på Stortoret i Lund fram till torsdag kl 14.00! SKYNDA!!!  Biljetterna kostar 320:- alternativt 215:-. (Sen tillkommer Biljettbyråns sedvanliga serviceavgift). Samma biljett gäller till båda matcherna. De gröna sektionerna på bilden plus en del annat är förhoppningsvis vinrött på lördag!!! Några LUGI –sponsorer har hyrt loger också! Blir det fler än 2000 vinröda peruker i Malmö på Lördag?

Tidsschema 
13.00 Arenan öppnar 
14.15 Damfinal 
17.00 Herrfinal 

Resinfo

Det är väldigt enkelt och smidigt at ta sig till Malmö Arena med tåg. Tåget går ända fram till Arenan! Tågen 12.41 och 12.52 och 13.01 från Lund C kommer gissningsvis att vara fulla med Vinröda! Om man är på Bulltoftaområdet för Malmöspelen kan man ta buss 31 till Malmö Centralstation.

Läs mer på : http://www.skanetrafiken.se/

Malmoe Arena SM Final 2014

Uppladdning

LUGI-supportrar anmodas att ladda upp inne i Malmö Arena på lördag i den så kallade Sportbaren. Den ligger utanför sektion 10-12, dvs i anslutning till de sektioner där vi sitter!!! Kom i god tid och njut av denna dag!

Klubbshop i Arenan

Klubben kommer att ha en shop i Arenan där du bland annat kan köpa de prisvärda supporterkiten för endast 100:- innehållandes flagga, halsduk och den populära Vinröda peruken!

Efter matchen

Supportrar samlas i Percys restaurang i Malmö Arena efter matchen!

Efterfest

Det är ingen arrangerad efterfest till SM-finalerna, men många handbollare kommer att gå till Hipp vid ca 22.30. Läs mer www.hipp.se Finallagen har egen middag som dock är stängd för allmänheten.

140516 LU Kstad 293

Fler nyheter från Herrar