”Det får ej smyga in sig en säkerhet!”

Att spela kvartsfinal 3 med läget 2-0 där segrande räknas vid bästa av fem ser lätt ut på pappret. Men alla handbollsentusiaster vet att så inte är fallet, speciellt om motståndet heter Sävehof. Efter två jämna fighter är det dags för nr 3 i Lund.

 Bildtext: Axnér förbereder ett träningsmoment! (Foto Lars-Erik Nilsson)

-          Vi har goda chanser att vinna med läget 2-0  men det blir en svår match. Vi har fördel av hemmaplan och det ska vi försöka utnyttja. Det får ej smyga in sig en säkerhet hos våra spelare för då är det full match igen. Och vi vet också att vi endast kan vinna 3 matcher av 10 i Partille. Och den segern har vi tagit nu! Det blir full matchning och vi har fullt lag. Vi har pratat igenom situationen så nu hoppas jag alla gör sitt jobb ikväll summerar Tomas Axnér inför matchen.

-          Det ska bli gött. Det måste bli ”all in”. Det är två så pass jämna lag så inget annat gäller säger Johan Zanotti.

Att träningen var viktig syntes på koncentrationen på både ledare och spelare. Alla tog sin uppgift på fullaste allvar. Och alla har seger som mål för att göra kvartsfinalresan så kort som möjligt.

Bildtext: Full koncentration på träningen (Foto Lars-Erik Nilsson)

-          Jag tror vi vinner och vi går in för att göra 3-0. Nu har vi övertaget och Sävehof har pressen. Men ger vi dem lillfingret så vet vi att de är där och hugger direkt säger en heltänd Espen Christensen.

På onsdag kl 19:00 startar drabbningen. Vi ses i Arenan i vinrött. Det är inte bara på planen som målet är seger utan även på läktaren!

FORZA LUGI!

 

/Lars-Erik Nilsson

Fler nyheter från Herrar