Bragdinsats när LUGI vann mot Alingsås

LUGI hade många odds mot sig inför matchen i Alingsås. Första och största hindret är just Alingsås på hemmaplan. Sedan blev det tyvärr återbud både för Magnus Jernemyr och Espen Christensen som inte stärkte förutsättningarna.

Men att ta över ansvaret verkar inte bekymra Johan Larsson utan han håller sig lugn med en säker och stabil insats. Läs sammanfattning på Svensk Handboll.Bildtext: Johan Larsson gör en mycket bra insats mot Alingsås

Tomas Axnér sammanfattar matchen såhär:

-Det var en tät match med mycket fokus på domarna från båda lagen. Och det gör det inte lättdömt.  Hampus Jildenbäck fick rött kort för att krokade ihop med Daniel Tellander. Alingsås fick straff men det bisarra var väl att Daniel Tellander inte fick något straff för den eftersläng som utdelades mot Hampus efter situationen. Vi har underläge vid tre tillfällen där vi tar timeout. Perioderna efter TO vinner vi med 3-0, 4-0 och 4-0. Vi vinner de sista 10 minuterna med 6-1. Johan stod i målet och det verkar som han växer med uppgiften när han är förstemålvakt, Han var mycket duktig och räddade en straff och en kontring i slutet av matchen. Alingsås hade stora problem med Jakob Wickman-Modig så han tillhör väl också bland de bästa i LUGI. Simon Jeppsson startade andra halvlek bra med 4 mål men som helhet var det en laginsats.

 

/Lars-Erik Nilsson

 

Radio: Segerintervju med Axnér

Fler nyheter från Herrar