Hannah Flodman till LUGI HF

Nu är det klart att en av de mest lovande talangerna i Sverige i sin ålder väljer LUGI för spel nästa säsong. Niometerspelaren Hannah Flodman är född -98 och ligger fyra i SHE skytteligan och på en tionde plats i MEP (Most Effective Player). Det säger en hel del om den talangfulle spelaren som nu lämnar Västerås-Irsta för LUGI inför säsongen 2017/18. Hon har även representerat Sverige i ungdomslandslaget.

 – Hannah är en av Sveriges största talanger och att hon väljer LUGI betyder oerhört mycket för oss. Jag är glad att få jobba med henne och ser fram emot att se hennes fortsatta utveckling, som kan gå hur långt som helst” säger Dragan Brljevic, tränare i LUGIS damlag.

 Hannah Flodman satsar på LUGI för den individuella och personliga utvecklingen. – Jag känner att jag ville testa på något nytt, en ny omgivning och spel tillsammans med några landslagskompisar känns självklart som en stor utmaning som jag är villig att ta, säger Hannah Flodman.

 – Vi ser detta som ett kvitto på att vår talangutveckling fungerar som vi vill när vi lockar till oss en av de mest lovande spelarna i Sverige. Det skall bli oerhört kul att få se Hannah i LUGI säger LUGI:s Klubbchef Patrik Bengtsson.

 Skaermavbild 2017 01 20 Kl 165901

Fler nyheter från Damer