Skuru borta en tuff utmaning

Sjuttonde omgången av 22 betyder att slutspelet närmar sig. LUGI intar för närvarande en femteplats. De tre första lagen har ett betydligt försprång mot de som finns från fjärdeplatsen. Ett av topptre-lagen är Skuru IK som intar en andraplats och har endast förlorat en match denna säsong.

”Skuru är ett topplag i år. De har två spelare på varje position så det blir en tuff match” säger Dragan Brljevic.

Senaste matchen var en bra insats av LUGI. En klar vinst mot Önnered med 11 bollar. Och för första gången på länge var laget nästan komplett.

”Vi har två spelare om inte kan vara med på lördag. Ida Nilsson fick ett skott i huvudet vid uppvärmningen inför Önnered och vi tar det säkra nu och låter henne stå över. Caroline Wilthorn och Nora Rasmusson följer med för att vid behov avlösa Esmeralda.. Elinore Johansso har problem med sin axel och hon kommer också att stå över Skuru-matchen” fortsätter Dragan.

Bildtext: Dragan Brljevic var nöjd med senaste matchen mot Önnered

Skuru har en stark högersida med Alexandra Bjärrenholt och Mathilda Lundström. Totalt har dessa två spelare gjort 150 mål hittills denna säsong. Men å andra sidan har Hannah Flodman och Melissa Petrén målat 177 ggr.

”Vi måste vara på tårna hela tiden och hålla nere tekniska felen. Vårt försvarsspel ska börja redan i anfallen” menar Dragan Brjlevic.

Laget tar tåget till Stockholm på lördagen med start redan vid 7-tiden. Matchen startar kl 15:00 i Nacka Bollhall. Som vanligt går det att beskåda matchen på SHE Play mot en avgift. Vi hoppas att vårt Lundalag får en trevlig och lättsam hemresa.

 

Skribent Lars-Erik Nilsson

 

Fler nyheter från Damer