Inför SHE mötet mot Skövde med Dragan Brljevic

Dragan Brljevic

 

Det blir en minst sagt skadefylld LUGI trupp som åker iväg till Skövde för mötet i SHE. . I akt och mening för att försvara fjärdeplatsen inför det kommande slutspelet.

 

Sjukstugan i truppen har varit påtaglig säsongen igenom. Och den tycks aldrig få ett slut. Fixstjärnan Hannah Flodman drabbades av en ryggskada och tvingades utgå tidigare i veckan mot Kungälv.

Lägg därtill att målvakten Ida Nilsson lider av sviterna efter sin hjärnskakning. Löftet Tova Alm är fortfarande inte i speldugligt skick. Dessutom finns ett frågetecken för Julia Olssons medverkan.

-- Förutsättningarna kunde varit bättre. Anser ändå vi har goda möjligheter att vinna matchen. Skulle vilja påstå att chanserna är fifty fifty, säger LUGI tränaren Dragan Brljevic.

Matchen i Lund vann.LUGI i höstas i premiären. Vill "vinrött" försvara sin fjärdeplats så står där även mycket på spel för Skövde, som vill åt den åttonde och sista slutspelsplatsen och därmed passera lokalkollegan Skara i tabellen.

Inför Skövde matchen vill inte Dragan tar några risker.

-- I nuläget att det viktigare att truppen tillfrisknar än resultatet. Men vi åker givetvis till Skövde för att vinna. Även om truppen är något tunn, avslutar Brljevic som hoppas på att skadeläget ljusnar inför slutspelet.

 

Skribent: Stefan Hegenius

Fler nyheter från Damer