Inför Önnered-LUGI

Efter fyra raka vinster och sedan två förluster är det dags för LUGI’s damer att bege sig till Göteborg för att ta sig an Önnereds HK. Ett Önnered som för närvarande parkerar på en sjundeplats med fyra inspelade poäng.

Åtta poäng efter sex omgångar och en femteplats hittills är facit för Vinrött. Förlusterna har kommit mot ett VästeråsIrsta med medvind och ett topptippat Skuru nu senast. Inte mycket att säga om. 

Elinore Johansson i LUGI  tycker ändå att inledningen har varit helt ok.

- Ja, det har den varit. Hade allt klaffat så hade vi lika gärna kunnat vunnit alla. Men känslan är bra, vi vet vad som behöver göras, säger Elinore.

Vad är det då som har varit bra respektive mindre bra i de matcher som LUGI spelat hittills?

- De matcher vi har vunnit så har alla klivit fram och tagit sitt ansvar samtidigt som vi har haft disciplin i vårt spel. Mindre bra har varit antalet tekniska fel som i sin tur har straffat oss bakåt. De två senaste matcherna som vi har förlorat är även de matcher där vi har släppt in flest mål, fortsätter LUGI´s högernia.

Att möta Önnered på bortaplan är ingen lätt uppgift.

- Nej, det blir en tuff utmaning. De har bra spelare, så det krävs en mental och fysisk förberedelse för att lämna Göteborg med en vinst i bagaget, avslutar Elinore.

Söndagens motståndare, Önnered, har alltså spelat hem fyra poäng hittills. Vinsterna har kommit mot Skara och Boden, medan man har förlorat mot Kungälv, Sävehof, H65 och Skövde. 

LUGI kommer med ordinarie lag till matchen, vilket betyder att alla är friska och hela. 

Matchen Önnered-LUGI spelas på söndag kl 14.00. För er som inte befinner sig i trakterna kring Göteborg så går det att se matchen på sheplay.se till en kostnad av 89 kr.

Skribent Roger K

Fler nyheter från Damer