Inför BK Heid-LUGI

Efter ett kortare ”landslagsuppehåll” så är nu SHE igång igen. LUGI står inför en bortamatch mot BK Heid, en av fyra bortamatcher i Göteborgsregionen. På lördag kl 15:00 är det avkast.

 

Heids säsongstart har varit lite blandat. Stor förlust mot ett ”Europaförberett” H65 och sedan oavgjort mot ett starkt Boden. Den spelare som dominerat målskyttet i Heid är Towe Andersson med 14 (!) mål på två matcher.

LUGI har gjort sin plikt med att ta två poäng mot Kungälv borta och Skövde hemma. En av nyckelspelarna, Melissa Petrén, har inte haft någon speltid alls men i senaste matchen var hon straffskytt och satte 4 av 5. Men nu ska det vara dags för spel. Ska bli spännande att se vad det kommer att tillföra laget. Försvarsspelet har fungerat bra hittills och det är en av LUGI:s styrkor.

Bildtext: Melissa Petrén är åter med i spelet!

Vad har då Dragan Brljevic att säga inför matchen?

-        Ska bli skoj att komma igång igen efter uppehållet. Men vi har utnyttjat den tiden och kommit ikapp i träningen tycker jag

-        Vad gäller ev frånvaro har jag i dagsläget frågetecken på Elinore Johansson som varit sjuk denna vecka. Vi får se om hon kan följa med. Annars ska alla vara friska och krya.

-        Heid är ett mycket bra hemmalag så det blir ingen lätt match. Towe Andersson är en duktig spelare som vi får hålla ögonen på. Men vi får nog ändå ha rollen som favorit i denna match. Lagen känner varandra väl. Och nu kommer Melissa Petrén få speltid. Som sagt, skoj att det är matchtid igen.

Matchen kan du följa på SHE Play mot en avgift. Kl 15:00 börjar matchen.

 

Skrivet av Lars-Erik Nilsson

Fler nyheter från Damer