H65 Höör-LUGI 24-20 (14-8)

 

Seriestarten närmar sig i SHE. LUGI startar seriespelet med hemmamatch den 16 sept mot Skövde HF. Ikväll var det genrep mot H65 Höör i Höör.

 

I telefonsamtal med Dragan Brljevic gör han följande sammanfattning av dagens match:

-        Det märks att H65 har kommit längre fram i sin träning. De har en Europacupmatch på lördag som de förberett sig för samt att de kunnat träna med hela sin styrka. Samtidigt är vi inte med i början av matchen som gör att de kan gå upp i en 8-målsledning som blev 6 mål i halvtid.

-        Vi gör en mycket bättre andra halvlek med bra försvarsspel samt mycket bra målvaktsspel av Esmeralda. Andra halvlek vinner vi med 12-10. Framåt gör vi en del enkla mål som ett resultat av det goda försvarsspelet.

-        Framåt är det Hannah Flodman som har bra utdelning på sina avslut. Totalt blir det 8 mål för Hannah.

Bildtext: Vet inte om Dragan var så här nöjd men nöjd var han efter dagens match

-        Jag är faktiskt nöjd med den här matchen även om vi förlorade. Vi har inte trimmat färdigt och när vi sedan får med Melissa har vi ytterligare en förstärkning. Många får plus idag men jag nämner Kajsa Dahlbergs försvarsspel som trots sina unga ålder gör det jobbigt och kaxigt för motståndarna avslutar Dragan.

Vi ser fram emot seriestarten nästa söndag. Och då hoppas vi att vi kan få ett bra stöd till tjejerna.

 

 

Som sagt! VÄLKOMNA den 16 sept. Det är dubbelmatch med LUGI-Ystads IF i Handbollsligan kl 15:00 och LUGI-Skövde HF kl 17:30 i SHE.

 

/Lars-Erik Nilsson

Fler nyheter från Damer