Dragan Brljevic om Handbollssöndag i Lund och Premiär för LUGI i SHE

Dragan Brljevic Semifinal 17/18

Nu drar tävlingssäsongen äntligen igång för LUGI i SHE. Efter en lång försäsong är det skönt att få snöra på sig skorna igen och känna tävlingspulsen, ni vill inte missa den här matchen.

 

 

Äntligen görs det första avkastet den här säsongen och det görs på söndag när Skövde HF kommer på besök i arenan. Sommaren har varit lång och väntan längre, efter mycket träning och finslipande så är tjejerna redo att kliva in i den här tävlingssäsongen med en god känsla.

- Det känns faktiskt jättebra, vi har haft en bra sommar och bra träningar. Vi har inte spelat så många matcher utan har lagt mest fokus på den individuella utvecklingen och jag tycker alla spelare har tagit stora kliv framåt, säger Dragan Brljevic och fortsätter om nyförvärven.

- Nyförvärven har kommit in jättebra i gruppen. Tova Alm är en stor talang som har en jättestor potential och kan bli hur bra som helst. Med Albana Arifi så får vi lite attityd, något vi kanske har saknat lite tidigare så det är två väldigt bra nyförvärv får oss skulle jag säg.

Premiärmotståndet står Skövde HF för, men Dragan Brljevic fokuserar på det egna laget.

- De har ett nytt lag så vi lägger inte så mycket fokus på dem utan främst på oss själva.

- Vi har tränat mycket försvar, fas 1, fas 2 och snabbt avkast under sommaren och jag tycker det har sett jättebra ut så jag hoppas också att det kommer synas på söndag mot Skövde HF.

Det är dubbelmatch i arenan och all anledning att låta söndagen vara en aktiv vinröd dag istället för en vilande röd dag. Tjejerna både behöver och förtjänar att få ert stöd i ryggen.

- Vi förtjänar mycket folk i arenan så vi får en härlig stämning i ryggen, och till alla våra supportrar: Kom och heja på oss, jag lovar vi inte kommer göra er besvikna, avslutar Dragan.

 

Fler nyheter från Damer