Jenny Carlson ser fram emot nya utmaningar!

Som säkert ingen missat så lämnar årets skyttedrottning Jenny Carlson LUGI och prövar på nya äventyr i Danmark. Nedan har Jenny skrivit och berättat om tiden och upplevelsen i LUGI samt vad det gett henne.

 

JC 1

”När jag började i LUGI visste jag inte riktigt vad jag skulle förvänta mig, det va det största steget jag tagit, att flytta från familjen till en ny stad. Men jag kom in i laget väldigt fort och hittade vänner för livet. 

Jag har fått vara med om både framgång och motgång under mina år i Lugi, men det har alltid varit någon där och stöttat mig. Alla tränare jag har haft, och alla spelare jag har fått spela med har gett stort intryck på mig. 

Under mina år har jag inte bara vuxit som handbollsspelare, men också som människa. Från att börja den tysta, nya i laget till att våga säga emot Dragan. Skämt åsido. Dragan jag vill även tacka dig för allt du lärt mig på handbollsplanen och hur du har hjälpt mig med, allt från att köra mig, till att bry dig om hur jag mår i alla lägen. Ni alla tränare jag har haft i Lugi har vart guld värda. Om inte minst våra lagmammor, Pernilla och Tullis, tack för att ni har varit där och stöttat.

Det jag kommer sakna mest är förmodligen hänget i omklädningsrummet, att komma till träningen och bara snacka av sig. Framförallt tiden efter träningarna.

JC 2

Ett av de bästa minnena jag har från LUGI är när vi åkte till Gran Canaria. Vi åkte dit för att spela Europacupen, vi förlorade matchen, men det va också den veckan jag kände att jag kom in i laget och verkligen hade kul med alla utanför handbollen. Vi glömde bort handbollen för en liten stund. Sånt är så viktigt!

Min framtid i Ringköping är något jag ser fram emot väldigt mycket. Det ska bli roligt att testa på en ny liga och spelare, men även nytt motstånd. Det ska bli spännande att se vad man klarar av i Danmark. Självklart är det lite nervöst, men det är en del utav ett nytt steg.

 Jag skulle vilja tacka Laget, alla på kansliet och publiken, speciellt ni med trummor på varje match, för alla mina 4 år i Lugi. Tack för att jag fick vara en del av det. Jag kommer sakna det! Vi ses!

Jenny Carlson”

 JC 3

Jenny har spelat 84 serie- och slutspelsmatcher och gjort 345 mål under dessa matcher. Sedan tillkommer Europacupmatcher. Som mest har hon gjort 10 mål i en match och det var mot Eslöv i mars 2017. Vi tackar naturligtvis Jenny för hennes ”bidrag” till LUGI dessa 4 säsonger och önskar henne lycka till med framtida utmaningar. Och du vet ju var LUGI och Arenan finns!

 

/Lars-Erik Nilsson

Fler nyheter från Damer