Inför dagens match i SHE mot Skövde

 Julia Olsson

 

Efter två tunga poäng senast har tjejerna nu laddat om och är redo att ta emot Skövde på söndag. – Vi kommer göra allt för att vinna och allt för att bjuda på en bra match så jag tycker alla bör komma ner till hallen trots det kommande snöovädret, säger Julia Olsson.

 

Det var viktiga och blytunga poäng man kunde kasta med sig i bagaget hem från Västerås senast, vinstsiffrorna skrevs till 26-22 och hela åtta LUGI-spelare hittade in i målprotokollet. Just anfallsspelet var något både tränare och spelare var nöjda med – och har tagit med sig.

- Vi har tagit med oss anfallsspelet i matchen. Jag tycker vi fick till ett bra flyt på det och spelade mer som ett lag än vad vi gjort i tidigare matcher. Det resulterade också i att vi gjorde fler mål, säger tremålsskytten Julia Olsson och fortsätter om sin form och speltid.

- Det är väl alltid kul att få belöning för allt slit man har lagt ner, sen när det går bra för en själv och laget är det ett extra plus. Det är kul att kunna bidra till laget även ute på planen.

Nu är det Skövde som kommer på besök i Sparbanken Skåne Arena och vi kan vänta oss
ett möte där LUGI kommer vilja befästa sin position i tabellen inför det stundande slutspelet.

- Vi har inte riktigt pratat om Skövde än, men utifrån vad jag vet har de haft det lite tufft den sista tiden och förlorat några matcher. De har en niometersuppställning som de går runt på och som de spelar mycket under hela matchen, berättar Julia och fortsätter om slutspelet..

- Det är jätteviktigt för oss att gå in i slutspelet med en god svit. Det blir speciellt viktigt med de två sista matcherna mot Höör och Kristianstad då vi verkligen kan få mäta oss och se hur bra vi är. Det blir en bra avslutning på seriespelet att möta två bra lag så att vi verkligen ser var vi ligger just nu, hur långt vi har kommit och hur pass bra vi är.

Avslutningsvis, som alltid, en passning till alla vinröda supportrar inför matchen på söndag

- Vi kommer göra allt för att vinna och allt för att bjuda på en bra match så jag tycker alla bör komma ner till hallen trots det kommande snöovädret, slår Julia Olsson fast – så kom dit!

 

Fler nyheter från Damer