Inför kvällens möte i SHE mot Sävehof

 

Jenny Carlsson 

Efter en förlust uppe i Nacka senast får LUGI-tjejerna nu revanschera sig inför en storpublik hemma i Lund. – Jag hoppas många Lundafolk kommer för det är en otroligt rolig match att se, framförallt när Sävehof kommer med så mycket folk, säger mittnian Jenny Carlson.

 

Ja, det blev inte som de vinröda hoppades i mötet med Skuru. Men efter regn kommer solsken och som Muhammad Ali en gång sade ”antingen så vinner jag eller så lär jag mig”.

- Jag tycker att vi hade ett bra snack efteråt att vi måste förstå vad vi själva är bra på och det var väl lite det som fattades i matchen. De körde på med det som var bra på medan vi inte gjorde det helt enkelt, säger åttamålsskytten Jenny Carlson och fortsätter om sin prestation.

- För mig har det känts bättre efter uppehållet och det har blivit en liten boost för egen del.

Nu är det Sävehof som kommer på besök i arenan och som alltid är det speciella möten mot dem. Jenny som själv är från Göteborg borde rimligen vara rätt taggad att möta Partillelaget.

- Sävehof är alltid Sävehof och det är alltid tuffa matcher mot dem, sen känner man några av spelarna i klubben och då blir det alltid kul att spela mot dem, slår hon fast om motståndet.

Tabellsexan har en hel del rutin i laget och coachas som bekant av förbundskapten Signell.

- De har några rutinerade spelare med Ida Odén och Johanna Ahlm och sen är Olivia Mellegård otroligt snabb. Det är ett lag som alltid kör på och gör det hela tiden, de går alltid för vinst i sina matcher och det är ett signum för Sävehof, slår Jenny fast om dagens gäster.

Som alltid under Lundaspelsveckan bjuder LUGIs partners på entrén till matcherna och förhoppningsvis får vi se en fullsatt arena på onsdagskvällen – och två vinröda poäng såklart.

- Jag hoppas många Lundafolk kommer för det är en otroligt rolig match att se, framförallt när Sävehof kommer med så mycket folk vore det kul om lite LUGI-fans kommer och stöttar.

 

Fler nyheter från Damer