Inför kvällens match i SHE mot Skara med Elinore Johansson

 

 Elinore Johansson

 

Efter en tät kamp senast var det LUGI som stod som segrare, nu vill laget bygga vidare på den insatsen när Skara kommer på besök och få med sig en god känsla in till uppehållet.  

 

 

Med fem sekunder kvar av matchen borta mot Heid satte LUGI vinstmålet som säkrade två poäng för de vinröda. Matchen var en tät och jämn kamp och det är så väl svårt som stärkande att gå vinnande ur en sån match, där finns med andra ord mycket att ta med sig.

- Vi lyckades hålla hela matchen trots vi dippade i slutet. Sen blev det onödigt jämnt för vi drog ändå ifrån lite men tappade lite av det mot slutet av matchen, säger Elinore Johansson.

Elinore stod för en mycket bra insats och stod för fem mål framåt, näst flest i hela laget.

- Jag är väl nöjd med min egen insats men känner väl ändå att jag hade kunnat göra det bättre. Det var lite tekniska fel och så, man kan alltid göra det bättre, berättar Elinore själv.  

Nu väntar match mot Skara, tabellåttan kommer närmast från en storförlust hemma mot VästeråsIrsta – de har spelat in sex poäng på åtta omgångar, bara tre poäng mindre än LUGI.

- Vi har sett dem lite på video och det är spelare som är väldigt individuellt skickliga, man kan aldrig koppla av i försvaret mot dem för de går mot mål hela tiden. De vill verkligen göra mål hela tiden, de går inte mycket i sidled och jag tycker det är ett bra lag. De har inte fått med sig så mycket poäng men jag tycker de hade kunnat få med sig mer än de fått, säger Elinore.

Det är den sista matchen innan uppehållet, således viktigt att få en god känsla med sig.

- Det är den sista matchen på en månad och vi som lag hade behövt få med oss en vinst och ha en positiv känsla med sig när man sen ska ha en månad utan matcher. Vi har inga spelare som är iväg i år och jag tror vi behöver den här tiden för att jobba på vissa saker, jag skulle säg att den här matchen och utgången av den blir väldigt viktig för oss, slår Elinore fast.

Tjejerna behöver ert stöd i den sista matchen innan uppehållet – vi ses väl nere i arenan?

- Passa nu på och se damhandboll för sista gången på ett tag och se oss när vi tar två sköna poäng mot Skara, avslutar Elinore och hoppas laget får se många vinröda på plats i arenan.

 

Fler nyheter från Damer