3:e kvartsfinalen för LUGI Dam på tisdag kl 19:00 i Sparbanken Skåne Arena

Beatrice Slutspel

Skall Beatrice Nillson fortsätta sin målkavalkad i sluspelet och sätta punkt i tredje matchen inför lundapubliken?

 

Två matcher är spelade och LUGI har inför tisdagskvällen matchboll i kvartsfinalserien, nu vill man avgöra det inför hemmapubliken. 

 

Det har varit två bra matcher hitintills sett till resultatet och de vinröda har skapat sig själva en komfortabel position inför det tredje mötet, en position som tränarstaben är nöjda med.

 

- Vi är så klart nöjda med resultaten i matcherna hitintills men vi får inte slappna av nu. Kristianstad är ett lag som har mycket spets och klass, säger LUGIs tränare Dragan Brljevic.

I ett slutspel är det alltid hårdare tag i närkamperna, men LUGI har klarat sig bra än så länge.

- Vi har klarat oss bra från skador och förslitningar, alla är friska och krya, berättar Dragan.

Nu väntar match nummer tre i kvartsfinalserien och det är med gott självförtroende som LUGI-tjejerna springer in i Sparbanken Skåne Arena efter påskhelgen, tränaren litar på laget.

- Vi vill så klart gärna avgöra den här kvartsfinalserien på hemmaplan på tisdag men för att klara av att göra det måste vi vara minst lika bra som vi har varit i de två första matcherna.

Där kom i runda slag 800 personer på den första kvartsfinalen, nu ser vi till att slå den siffran.

- Jag tycker att ni borde komma ner och se ett lag som aldrig ger sig, ett lag som har så mycket vilja och attityd. Ett lag som sprider glädje till hela hallen, avslutar Dragan Brljevic.

 

 

 

Skribent Jimmy Fors

 

 

 

 

Fler nyheter från Damer