Historisk serieledning för LUGI Handboll

Tabell Herr 24/12 2016Tabell LUGI Dam 24/12 2016

LUGI går på juluppheåll med historisk serieledning - både Dam- och Herr-laget är i serieledning över julhelgen. 2016 firar LUGI julafton som bäst i Sverige!

 

Inte någon gång i LUGI historien har både Dam- och Herr-laget gått till juluppehåll med serieledning i bägge elitserierna, SHE och Handbollsligan.

Damerna  som gjort en stabil höstsäsong med sina imponerande 77 plus i målskillnad. Med endast 182 mål insläppta har man imponerat på handbollssverige med ett stabilt försvarsspel och har minst insläppta mål i hela SvenskHandbollsElit ligan. Med åtta vinster, en oavgjord och en förlust kan man fira en riktigt skön jul. En väldigt imponerande insats av våra duktiga hårt fightandes tjejer, som aldrig ger upp!

Lika imponerande har Herrarna inlett säsongen på, med tretton vinster, två oavgjorda och två förluster går man också på välförtjänt julledighet. Med ett iponerande spel både framåt och bakåt är det inte många som rår på de vinröda kämparna som vägrar vika ner sig - oavsett vad som händer!

 

En riktigt härlig historisk vinröd jul på er önskar LUGI Handboll.

Fler nyheter från Damer