Boden ett långväga mål

På onsdag är det återstart av SHE. LUGI åker på långresa till Boden.

Bildtext: Dragan Brljevic siktar högt i matchen mot Boden!

-        Dit tar vi flyg till Luleå via Stockholm och sedan blir vi hämtade där av Boden. Hemfärden så blir det nattåg till Stockholm och sedan X200 vidare till Lund berättar Dragan Brljevic.

Bara resan fram och tillbaka är ett äventyr på sitt sätt!

-        Jag tycker det är bra att handbollen sprids. Det är första gången jag är i Boden och det ska bli skoj. Vi kommer dock minimera truppen till 12 spelare och så är vi bara 2 ledare (Dragan och Per-Albin Borhammar (Abbe))

Boden ligger nu på näst sista plats i tabellen. De har två vinster denna säsong och det är mot skånelag.

-        Boden är faktiskt bättre än tabelläget. De har bl a en duktig spelare från Portugal, Mariana Lopes fortsätter Dragan.

Men hur är det med LUGI efter det här uppehållet?

-        Som det är idag (måndag min ant.) så är finns det inga skador. Våra EM-tjejer är tillbaka på träningen nu. Jag tycker att de som ersatt Anna och Hanna har skött sig på ett bra sätt och utvecklats under den här perioden och då tänker jag på Elinore, Olivia och Julia. Så jag hoppas och tror att vi ska kunna infria förväntningarna på oss som favoriter.

Och taktiken blir?

-        Vi har ju vårt försvarsarbete med målvakt som grundkoncept men tycker att vi har utvecklat vårt anfallsspel också under detta året. Och jag hoppas att vi har kvar vår form som vi hade vid början av uppehållet avslutar Dragan pratstunden.

Matchen börjar kl 19:00 i Boden Arena och sänds som vanligt i SHE Play.

 

Skribent Lars-Erik Nilsson

Fler nyheter från Damer