Vi hälsar återigen Höörs HK H65 hjärtligt välkomna!

Kvartsfinal #3

Att spela kvartsfinaler i slutspel är fantastiskt kul. Nu är det kvitterat till 1-1 i matcher och det är spännande och ovisst att se vem som skall ta nästa stick!

H65 Höör visade senast att det är en mycket kompetent och svår motståndare. Målvakten Jannike Wiberg var en säker sista utpost bakom ett aggressivt 6-0-försvar som leddes av unga Anna Johansson på ett förtjänstfullt sett. Höör hade fina kontringar med Marie Wall i spetsen. Framåt hade man bra attackspel från framförallt Cassandra Tollbring och Julia Andrejic.  Detta är en svår motståndare med stor bredd.

Hemmalaget gjorde sina vana trogen en fin försvars- och målvaktsmatch. Framåt finns det mer att hämta i det kollektiva spelet. H65´s tuffa försvar lyckades stundtals få stopp på de vinröda attackerna och nu gäller att hitta nyckeln för att få upp låset! Moralen var som vanligt  bra och trots underläge gav tjejerna aldrig upp, personifierat av Hanna Ringdahl som var mycket vass. Personligen tror jag att tjejerna är revanschsugna och kommer att ge H65 en tuff uppgift att upprepa vinsten i Lund! Vad tror du? Handboll kan knappast bli roligare än slutspel, derby och mycket folk på läktarna!

Även kvartsfinal # 2 hade ett ett underbart publikstöd! Över 1300 pers i Arenan är bra! Spelarna var mycket glada över stödet och hoppas återigen på samma stämning  i Lunds Arena!

Heja ivrigt och sportsligt!

Klä dig i vinrött!

Forza LUGI!

Emme Adébo, Sportchef LUGI Handboll

Fler nyheter från Damer