Vi hälsar återigen Höörs HK H65 hjärtligt välkomna! (1)

Kvartsfinal #5

Att spela kvartsfinaler i slutspel är fantastiskt kul. Det var många som gissade att denna matchserie skulle gå till fem matcher och nu är i vi det spektakulära läget!

H65 Höör visade senast att det är en mycket kompetent och svår motståndare som de vinröda har att tas med. Från målvaktsspel över försvar till snabba kontringar med Marie Wall i spetsen till anfallsspelet finns det mycket kompetens. Detta är en svår motståndare med stor bredd. Om de får spela på sina villkor blir det en svår nöt att knäcka!

Hemmalaget har presterat lite upp och ner i kvartsfinalerna. Stundtals är det ett lysande spel som visar vilken stor potential som finns i detta lag. Ibland går det emot och det gäller att hitta nycklar för att inte hamna i detta läge!  Personligen tror jag att tjejerna är revanschsugna och kommer att ge H65 en tuff uppgift att upprepa vinsten senast! Vad tror du? 

Handboll kan knappast bli roligare än slutspel, derby och mycket folk på läktarna!

Samtliga kvartsfinaler har haft ett ett underbart publikstöd! Vi förväntar återigen stor publik och det kan göra skillnad! Spelarna var mycket glada över stödet och hoppas återigen på samma stämning  i Lunds Arena!

Heja ivrigt och sportsligt!

Klä dig i vinrött!

Forza LUGI!

Emme Adébo, Sportchef LUGI Handboll

Fler nyheter från Damer