LUGI förlänger med vass högernia

LUGI Dam har förlängt avtalet med viktiga Hanna Blomstrand född 1996. Hon har etablerat sig som en av de viktigaste spelarna i damlaget men är också en nyckelspelare i det svenska U20-landslaget. Som en av Elitseriens skickligaste högernior är hon attraktiv på spelarmarknaden med erbjudande från bland annat Danmark. Mot den bakgrunden är vi extra stolta att hon har valt att stanna i LUGI Dam.

– ”Blomman” har blivit en av lagets stora attraktioner med sitt härliga frejdiga spel. Hon utvecklas ständigt och börjar bli mer komplett i sitt spel. Snart knackar hon på till

A-landslaget och det ska bli väldigt intressant att se var denna ambitiösa tjej tar vägen i sin utveckling, säger LUGIs Sportchef Emme Adébo.

– Att förlänga med LUGI kändes som ett bra val för att kunna fortsätta utvecklas som handbollsspelare. Jag trivs bra i LUGI och det känns väldigt spännande att fortsätta vara med och bygga på det lag vi har idag, för jag tror att vi har stor chanser att prestera riktigt bra nästa säsong, säger Hanna Blomstrand.

 7 Hanna Blomstrand

Fler nyheter från Damer