LUGI förlänger med Anna Lagerqvist

LUGI har glädjen att meddelat att lagkaptenen Anna Lagerquist har förlängt sitt avtal. Anna är en nyckelspelare i damlaget och dessutom en ledare på plan. Hon är lagkapten och hjälper till att förmedla Dragans budskap i laget.  Anna är en av landets bästa försvarsspelare och tillsammans med hennes mycket effektiva anfallsspel är hon en av Elitseriens bästa mittsexor.

Bildtext: Anna Lagerqvist fortsätter att spela i LUGI

-Anna är en ledare ut i fingerspetsarna och det är en fröjd att följa hennes spel och hennes sätt att vara på och utanför banan. Anna är LUGIs värdegrund personifierad. Hon ser alla i gruppen, uppträder som en schysst lagkompis och anstränger sig alltid till det yttersta. Bättre föredöme för ungdomar finns inte, säger Emme Adébo Sportchef.

- Jag är oerhört glad och stolt över att ha Anna i laget i så många år. Anna är en unik spelare som skulle kunna lyfta alla lag och även landslaget.  Anna betyder oerhört mycket för oss och jag ser fram emot att hon kan utvecklas ännu mer, säger tränare Dragan Brljevic 

- I år har vi haft en härlig stämning i truppen med många spelare som har klivit fram och tagit ansvar. Det ska bli spännande att bygga vidare på det nästa säsong. Jag trivs väldigt bra i LUGI, både med föreningen och Dragan. Dessutom fungerar det bra att kombinera spel med mina studier så jag ser fram emot att fortsätta ett år till, säger Anna Lagerqvist.

Fler nyheter från Damer