Annliz cup: Damerna till final

Det blev seger i gruppfinalen mot Skövde HF vilket innebär final imorgon mot danska superlaget Team Tvis Holseterbro. Danskarna som vann en Europacup i våras har bl a tre svenska landslagsspelare i Nathalie Hagman, Linn Blom och Jamina Roberts.

Matchen mot Skövde blev en revansch för vinrött för exiten i slutspelet. Men Skövde började bäst och ledde i paus med 16-13. LUGI gjorde ett mäktigt ryck med 8-0 i början av andra och kunde till slut vinna med 30-27!

- Jag är mycket nöjd med lagets insats i dessa tre matcher. Det är nyttigt för de nya spelarna att få vara med om denna typ av matcher, säger coach Dragan Brljevic.
- På nio meter har Melissa Petren, Jenny Carlsson och Hanna "Blomman" verkligen hittat varandra. Mot Skövde hittade de Amanda Andersson på linjen och då var anfallsspel riktigt bra, fortsatte Dragan. Elinore Johansson och Hanna Ringdahl har också varit bra och bakåt är Sara Olofsson en klippa. I målet har vi spelat med Emma Friberg och Matilda Ekdahl men också Maria Olsson, som gjort en tillfällig comeback.
- Jag vill berömma hela laget och ser fram emot denna säsong. Vi har en underbar grupp med tjejer och handboll är kul avslutar Dragan Brljevic! 

Fler nyheter från Damer