LUGI förlänger med Blomstrand och Johansson

LUGI kan idag meddela att Hanna Blomstrand och Elinore Johanssonär förlängt med två år tom 2017. Dessa vänsterhänta 96:or rankas som två av de största talangerna inom svensk handboll, är bofasta i Ungdomslandslaget samt uttagna i SOKs framtidsprojekt.

Elinore och ”Blomman” är två underbara idrottstjejer med härlig inställning till sin idrott. . Vi har sett deras utveckling under ett par säsonger och det känns riktigt bra att kunna följa dem ett tag till. Dessa töser utvecklas ständigt och ”the sky is the limit” för hur bra de kan bli säger LUGIs Sportchef Emme Adébo. Båda har en stor roll i LUGIs damelitlag som nu bygger vidare för kommande säsong.

- Jag trivs mycket bra i LUGI och min utveckling har tagit stora steg framåt både på och utanför plan. Nu ser jag fram mot att ta ytterligare steg framåt och det tror jag att jag har stora möjligheter att göra med Dragan och LUGI, Säger Elinore Johansson.

- Min tid i LUGI har varit utvecklande för mig både som spelare och som person. Jag känner trygghet med laget och med Dragan. Valet att stanna kommande säsong känns som ett klokt och spännande beslut då vi förhoppningsvis kommer att kunna nå nya och spännande mål tillsammans, säger Hanna Blomstrand.

 

7. Hanna Blomstarnd  18. Elinore Johansson

 

 

Fler nyheter från Damer