LUGI Dam fortsätter lagbygget

LUGI Dam förlänger med Anna Lagerqvist, 22 ytterligare en säsong och knyter talangen Olivia Löfqvist 16, från Pandora till sig. Anna är en av Elitseriens skickligaste försvarsspelare men också en mycket skicklig avslutare som vi ser fram emot att återse på banan. Oliva är en duktig försvarsspelare och allround i sitt anfallsspel där hon kan fungera på flera positioner.

Vi bygger ett delvis ett nytt lag nu och med Anna i truppen är vi säkra på att återigen få ihop ett starkt lag. Oliva är mycket talangfull och utvecklingsbar spelare som vi tror redan till hösten kommer ha en nivå där hon kan bli aktuella för Elitseriespel säger Emme Adébo, Sportchef.

– Det ska bli väldigt kul med ett år till i LUGI. Denna säsong blev väldigt kort för min egen del, så jag är extra taggad på att komma tillbaka och ta på mig matchtröjan igen. Vi kommer att ha ett lag med stor potential och jag tycker att det ska bli spännande att få ta en större roll och bidra med rutin, säger Anna Lagerqvist.

– Jag är jätteglad över att få möjligheten att fortsätta utvecklas som handbollsspelare i en storsatsande klubb som LUGI och ser jag fram emot att få bära den vinröda tröjan nästa säsong, säger Olivia Löfqvist.

Fler nyheter från Damer