Amanda Andersson förstärker LUGI

Föreningen är mycket glad över att kunna meddela att mittsexan Amanda Andersson åter kommer att representera LUGI HF i Elitserien. Amanda är fostrad i vinrött men har gjort några utflykter till Eslöv och H 65. Amanda rankas som en av de målfarligare mittsexorna i Elitserien och säsongen 13-14 var hon den mittsexan som gjorde flest mål.

-      -   Det känns kul att vi får tillbaka Amanda i klubben igen. Hon är en riktig kämpe på banan och har en bra fysik som hon kan använda både bakåt och framåt. Amanda är också en bra förebild när det gäller att sköta sin träning!  Amanda kommer med Anna Lagerqvist utgöra en otroligt stark duo på mittsexpositionen, säger Sportchefen Emme Adébo.

-        - Jag spelade alla mina ungdomsår i LUGI och lämnade klubben som 17-åring. Därför känns det väldigt roligt för mig att komma tillbaka till den klubb som är mig närmast hjärtat. Jag ser fram emot att ha Dragan som tränare igen, han är innovativ och har stor kunskap. Dessutom gillar jag lagets spelstil som jag tror kommer passa mig bra. Många duktiga LUGI-spelare har lämnat för proffslivet de senaste åren. Det gör att vi såklart måste bygga nytt nästa säsong men med den kapacitet som finns i laget skall vi kunna sikta mot toppen, säger Amanda Andersson.

 

Fler nyheter från Damer