LUGI förlänger med damspelare

Klubben kan idag meddela att man förlängt kontrakten med målvakten Emma Friberg och mittnian Ebba Engdahl för ytterligare två säsonger.

Ebba Engdahl är som bekant långtidsskadad för tillfället men beräknas vara spelklar till nästa säsong. Hon rankas som en av elitserien bästa mittnior och är en nyckelspelare i klubbens ansträngningar att fortsätta vara en av landets bästa klubbar.

Emma Friberg är en av de bästa målvakterna i Elitserien vilket hennes räddningsprocent bevisar. Hon ligger dessutom på 27:e plats i assistligan med 22 assist, och då räknas alla utespelare in!

”Det är glädjande att vi kan bygga vidare med dessa två spelarna i laget. Ebba som varit långtidsskadad känns nästanBildtext: Ebba Engdahl och Emma Friberg har förlängt med LUGI som ett nyförvärv igen. Hon är en skicklig spelare som har en förmåga att lyfta laget och göra sin omgivning bättre. Emma är redan en etablerad målvakt och hon kommer bara att bli bättre och bättre. Alla vet ju att ett bra målvaktsspel är grunden för att vara ett topplag och det är där vi vill vara.”, säger LUGI's Sportchef Emme Adebo.

Fler nyheter från Damer