3:an mot 2:an = LUGI-Skuru

Det blir en riktig toppmatch i Arenan denna lördag eftermiddag, när Elitseriens hittills näst bästa lag kommer på besök. Mycket står på spel då det är attraktivt att placera sig så högt som möjligt i grundserien för att få en bra resa i slutspelet mot den hägrande finalen. De här lagen har mötts många gånger de senaste åren och känner varandra väl. Det kommer att bli en härlig holmgång att beskåda!

Skuru har ett starkt manskap som under det nya ledarteamet verkar ha tagit ett steg ytterligare i utvecklingen. Det finns många duktiga spelare i truppen. På 9-meter huserar bland andra tvillingarna Westberg och Carin Strömberg. Där finns skyttekraft och smarthet. Men överlag är det bredden som imponerar i Skuru. Det blir en svår nöt för hemmalaget!Bildtext: Hit men inte längre!! (Foto Lars-Erik Nilsson)

Vinrött är inte i ett fint stim med sju raka vinster. Laget har faktiskt inte tappat en enda poäng under 2014. En svit man gärna förlänger! Det dynamiska försvarsspelet med Lagerquist/Monti som hjärta, kombinerat med ett av landets vassaste målvaktspar, är en trygg grund att stå på. Med ett kontringsspel som blir bättre och bättre och ett oberäkneligt temposkiftande anfallsspel, ser vi med tillförsikt fram emot det elddop som denna match kommer att bli! En försmak på Slutspelet och kanske en tänkbar semifinal. Viktigt att visa vad man går för redan nu!

Forza LUGI! Klä dig i vinrött!

Vi ber publiken sitta på den bortre läktaren på denna match för att skapa mer stämning!

/Emme Adébo, Sportchef LUGI Handboll

Fler nyheter från Damer